Lions decembermöte

130.000 kr till julgåvor

Vid Lions decembermöte kunde klubben konstatera att summan för årets julgåvor till behövande i Alingsås på 130.000 kr hade med råge samlats in under de första två veckorna i december. Cirka 174.000 kr hamnade det på. Det var Alingsås Lucia som tillsammans med Lions fått in den summan när de varit ute och lussat i föreningar, på företag, på restauranger, Alingsås lasarettet och vårdinrättningar. Ett 80-tal framträdanden hanns med under de intensiva veckorna och lusseaktiviteten avslutades på decembers månadsmöte med att flickorna lussade för lejonen och föräldrar och syskon som var inbjudna. Luciageneralen Anders Lundgren gav luciatruppen högsta betyg för de två veckornas intensiva arbete och tackade flickorna för arbetet de lagt ner och hälsade de välkomna om ett år att delta i rekryteringen av nästa års luciatrupp.

En annan aktivitet har genomförts i handelshuset Vimpeln tillsammans med ledningen för Vimpeln. Företag och föreningar har kunnat köpa in sig på de granar som finns uppställda och förgyller den långa gången i Vimpeln. Det har medfört ett välkommet tillskott till Lions hjälpkassa.

Med denna information tackade årets president Joakim Palmgren, lejonen för förnämliga insatser under andra halvåret och önskade alla en god jul innan han avstutade mötet.